Hyttyskarkotelaastari 24 kpl, Squitos

Toimitusaika: 2-6 arkipäivää.

9,90 €
Tuote löytyy kategorioista:

Toimituskulu alle 79e tilauksille on 5.50e. Yli 79e tilauksilla toimitus on maksuton.

Toimitusaika on pääsääntöisesti muutamasta päivästä pariin viikkoon. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä.

Asiakaspalvelu vastaa osoitteessa asiakaspalvelu@minime.fi.

Maksuvaihtoehdot: pankkien verkkomaksut, lasku, luottokortti ja osamaksu.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Squitos -hyttyskarkotetarra sopii pienille lapsille ja vauvoille. Laastareita on saatavana Minimestä koko kesän ajan.

Hyttyskarkotetarroja on ollut jo jonkin aikaa markkinoilla, mutta useat niistä sisältävät DEET -myrkkyä, joka ei ole hyväksi alle 6-vuotiaille lapsille (ei toki vanhemmillekaan lapsille, mutta heille vähemmän haitallista). Squitos -laastarit ovat täysin vapaita myrkyllisistä aineista, ja niitä voidaan käyttää vastasyntyneestä alkaen.

Yhdessä paketissa on 24 kpl laastareita, jotka ovat pyöreitä ja hoiden halkaisija on n. 2.5 cm. Laastarissa on eläimen kuva.

Tässäpä pari tärkeää pointtia:

1. Valmistettu luonnon raaka-aineista, ei mitään muuta! Karkoteaineina toimivat eteeriset öljyt citronella ja eukalyptus.

2. Käytännöllinen ja moderni karkotelaastari

3. Kätevä metallinen säilytyspakkaus

4. Hauska ulkonäkö

Tarrasta lähtee heikko tuoksu, joka tekee Squitos -laastarista tehokkaan.

Ohessa näppärä video Squitosista:

Toimitusehdot

Minime.fi on Nisuva Oy:n omistama lastenhuoneen sisustustuotteiden kotimainen internet-kauppa osoitteessa www.minime.fi.

Alla Minime.fi toimitusehdot lyhyesti. Täydelliset toimitusehdot voit lukea toimitusehdoista

  1. Tuotteilla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus.
  2. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä. Jos tuote ei olekaan saatavana, siitä ilmoitetaan asiakkaalle. Tällöin jo maksetut rahat palautetaan sinulle viikon kuluessa, ellet halua vaihtaa tuotetta toiseen. Jos tilauksessa olevilla tuotteilla on ilmoitettu tuotetiedoissa eri pituiset toimitusajat, toimitusaika on pisimmän toimitusajan mukainen.
  3. Tilaus toimitetaan Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Valittavana on myös kotiinkuljetus.
  4. Maksutavat: Klarna Checkout. Klarna Checkout tarjoaa seuraavat maksutavat: lasku, erämaksu, pankkipainikkeet sekä luottokorttimaksut.
  5. Tuotteen hinta ilmoitetaan tuotteen tietojen yhteydessä ja ostoskorissa. Tuote myydään sillä hinnalla, joka on esitetty tilaushetkellä.
  6. Toimitus Postiin tai Matkahuollon toimipisteisiin on 5.50e. Yli 79e tilauksissa toimitus on maksuton. Lisämaksusta tilaukselle on valittavissa myös kotiinkuljetus.
  7. Jos saat väärän tai virheellisen tuotteen, ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian sähköpostitse asiakaspalveluun asiakaspalvelu@minime.fi.
  8. Nisuva Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Nisuva Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten tavarantoimittajan toiminnasta, sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Nisuva Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Myös nämä löytyvät Minime.fi:stä