Kylpylelu Pieni Ankka, Oli & Carol

Tuotteen nimi Hinta Kpl
Kylpylelu Pieni Ankka, valkoinen-vaaleanpunainen, Oli & Carol
Toimitusaika: 2-6 arkipäivää. Tilaa jouluksi viimeistään 17.12.

Normaali hinta: 12,90 €

Alehinta 5,00 €

Tuote löytyy kategorioista:

Toimituskulu alle 79e tilauksille on 5.50e. Yli 79e tilauksilla toimitus on maksuton.

Toimitusaika on pääsääntöisesti muutamasta päivästä pariin viikkoon. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä.

Asiakaspalvelu vastaa osoitteessa asiakaspalvelu@minime.fi.

Maksuvaihtoehdot: pankkien verkkomaksut, lasku, luottokortti ja osamaksu.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Tyylikäs ankka mukaan kylpyyn! Hienon ulkonäön lisäksi etuna on luonnonmukaisesti tuotettu kumi sekä värit on tehty luonnollisia väriaineita käyttäen. Tutustu Oli & Carolin laadullisiin ominaisuuksiin täällä: www.oliandcarol.net/#!ducks-xl-white-dots/ckgd

Ankkojen värit ovat valkoinen-vaaleanpunaisilla pilkuilla, valkoinen-vaaleansinisillä pilkuilla ja valkoinen-hopeisilla pilkuilla.

Nämä kaverit ovat kestäviä ja laadukkaita, joten niistä on iloa pitkään!

Ankan pituus n. 8 cm.

Ikäsuositus 0 +.

Toimitusehdot

Minime.fi on Nisuva Oy:n omistama lastenhuoneen sisustustuotteiden kotimainen internet-kauppa osoitteessa www.minime.fi.

Alla Minime.fi toimitusehdot lyhyesti. Täydelliset toimitusehdot voit lukea toimitusehdoista

  1. Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Palauttamisesta on tehtävä lainmukainen palautusilmoitus osoitteeseen asiakaspalvelu@minime.fi. Ilmoitus "haluan palauttaa tuotteen" riittää - annamme samalla palautusohjeen. Jos palautus tehdään ilman ohjeen pyytämistä tai ohjeen vastaisesti, perimme 15 euron palautusmaksun. Tämä koskee myös noutamattomia paketteja, joista ei ole tehty peruutusilmoitusta.
  2. Tuotteen toimitusaika ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä kentässä Toimitusaika. Jos tilauksen tuotteilla on eri toimitusajat, tuotteet toimitetaan pisimmän toimitusajan mukaan. Huomioithan toimitusajat jo tilausta tehdessäsi. Tarkistathan toimitusajat ennen kuin otat asiakaspalveluumme tiedustellaksesi toimitusaikaa, jotka ilmoitamme samoiksi kuin tuotteen Toimitusaika-kentässä olevat ajat.
  3. Jos tilattu tuote ei olekaan saatavana, siitä ilmoitetaan asiakkaalle. Tällöin jo maksetut rahat palautetaan sinulle viikon kuluessa, ellet halua vaihtaa tuotetta toiseen.
  4. Tilaus toimitetaan Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Valittavana on myös kotiinkuljetus.
  5. Maksutavat: Klarna Checkout. Klarna Checkout tarjoaa seuraavat maksutavat: lasku, erämaksu, pankkipainikkeet sekä luottokorttimaksut.
  6. Tuotteen hinta ilmoitetaan tuotteen tietojen yhteydessä ja ostoskorissa. Tuote myydään sillä hinnalla, joka on esitetty tilaushetkellä.
  7. Toimitus Postiin tai Matkahuollon toimipisteisiin on 5.50e. Yli 79e tilauksissa toimitus on maksuton. Jos olet tehnyt yli 79 euron tilauksen ja palautat siitä tuotteita niin, että lopulta tilauksen loppusumma jää alle 79 euron, laskutamme normaalin toimituskulun 5.5 euroa. Lisämaksusta tilaukselle on valittavissa myös kotiinkuljetus.
  8. Jos saat väärän tai virheellisen tuotteen, ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian sähköpostitse asiakaspalveluun asiakaspalvelu@minime.fi.
  9. Nisuva Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Nisuva Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten tavarantoimittajan toiminnasta, sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Nisuva Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.