Parhaat elokuvat perheen pienimmille

Kun se oma pikku minä on alkanut kasvaa hieman isommaksi konttaavasta ruohonleikkurista, saattaa jossakin kohtaa tulla realistiseksi ideaksi miettiä elokuvia lapselle.

Vaikka elokuvien ei tulisikaan olla se nuoren ainoa viihdyttäjä, voi hyvällä ja hauskalla elokuvalla saada pienemmän mielenkiinnon kerättyä juuri siksi aikaa, että kerkeää myös tehdä hieman muitakin asioita kuin opettamaan tutinkäyttöä.

Yleensä lasten elokuvat eivät ole kovin pitkiä. Ne voi myös tarpeen vaatiessa katsoa vaikkapa kahdessa tai kolmessa eri osassa. Tunnetusti liian pitkä aika ruudun edessä ei ole aina parhaaksi nuoren lapsen kehitystä katsoen.

Alta voit kuitenkin katsoa esimerkkejä muutamasta sellaisesta elokuvasta, jotka varmasti sopivat koko perheelle.

The Angry Birs Movie

Vihaiset linnut eli Angry Birdsit ovat varmasti jokaisen nuoren suosikki hahmoja. Kenties huoneesta löytyy yksi jos toinenkin pehmolelu, jotka edustavat Angry Birds sarjan hahmoja.

Tämä elokuva on vielä siitäkin mielenkiintoinen, että se on luotu kotimaisen Angry Birds -pelin pohjalta. Elokuva on julkaistu ensimmäisen kerran reilut 2 vuotta sitten, eli vuonna 2019.

Näin nuori oppii heti sen, että myös täällä kotimaassakin osataan toisinaan tehdä laadukkaita ideoita, jotka voivat päästä maailman valkokankaille asti.

Poutapilviä ja lihapullakuuroja

Poutapilviä ja lihapullakuuroja on todella loistava elokuva, jossa yksinkertaisesta laitteesta tuleekin pahamaineinen teos, joka vain jatkaa kasvamistaan suuremmaksi.

Kun laitteen avulla on kerätty järkyttävän kokoinen massa ruokaa, alkaa se käyttäytyä todella arvaamattomalla tavalla. Tämän jälkeen elokuvan sankareiden onkin aika hyökätä keskelle myrskyn silmää.

Elokuva voi olla hieman jännittävä, mutta se on silti loistava valinta perheen pienimmille, koska jännittävät kohdat eivät ole hirveän pitkiä edes pienelle katselijalle.

Tämä lapsille soveltuva elokuva on julkaistu jo vuonna 2009, joten se onkin kerinnyt olemaan markkinoilla jo hetken aikaa.

Smurffit

Smurffit tulee taas – vaikkakin 10 vuoden tauon jälkeen. Yksi hauska asia Smurffi elokuvissa on se, että ne vain tuntuvat riemastuttavan uusia sekä vanhoja katsojia vuosi toisensa jälkeen.

Jos et vielä itse ole nähnyt tätä elokuvaa, se todellakin kannattaa katsoa vaikka heti tämän artikkelin jälkeen.

Tässä vuonna 2011 julkaistussa Smurffit elokuvassa keskitytäänkin piirrettyjen Smurffien sijasta todella aidon näköisiin 3D-Smurffeifin.

Smurffit seikkailevat todella jännittävässä New York City -kaupungissa. Jos elokuva on todellinen menestys juuri sinun perheessäsi, niin ei hätää. Tästä elokuvasta on tehty myös vuonna 2013 jatko-osa nimeltä The Smurfs 2.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *